Plejeprodukter fra Blue Hors, til dit udstyr.

Meget få hesteejere eller ryttere kender ikke til Blue Hors, og deres flotte dressurheste.

Men vidste du også, at de har lavet en række plejeprodukter til lædervarer?

En rytters liv er tit mudret, blæsende, regnfuldt og generelt lidt nasset. Det kan desværre også sætte sine spor på ens udstyr, så her giver vi en præsentation af Blue Hors’ plejeprodukter som kan hjælpe dig med til at passe på dit udstyr og forlænge dets levetid.

Blue Hors Saddle Soap.

Saddle soap er kvalitetssæbe til læder. Den indeholder glycerin samt mild, plejende Aloe Vera, der gør den uovertruffen til rensning og pleje af læderartikler.

Læderet rengøres med en fugtig klud eller svamp og efterlades rent, blødt og smidigt.

Da produktet i sig selv virker blødgørende er det ikke nødvendigt at bruge andre produkter efterfølgende, men man kan sagtens bruge Golden Classic efter behandling.

Blue Hors Leather Cleaner.

Læderrens på spray er en effektiv og praktisk måde at rengøre og vedligeholde dit ride udstyr på. Denne type læderrens kan anvendes på alle lædervarer; sadler, trenser, støvler og alle andre lædervarer i din garderobe. Leather Cleaner kommer i en praktisk sprayflaske, som gør det let at påføre læderrensen jævnt og præcist. Læderrensen er specielt formuleret til at fjerne snavs, støv og pletter fra læderoverflader, samtidig med at den bevarer læderets naturlige oliemætning og fleksibilitet.

Ved at bruge Leather Cleaner kan du forlænge levetiden på dit ride udstyr og sikre, at det altid ser ud som nyt. Produktet er ideelt til ryttere og hesteejere, der ønsker at holde deres ride udstyr i god stand og sikre, at det holder i mange år fremover. Læderet vil fremstå som nyt i lang tid, hvis det renses regelmæssigt. Blue Hors Leather Cleaner renser i dybden, og er samtidig mild og skånsom mod læderet. Den praktiske spray gør det nemt og hurtigt at komme ind i alle kroge.

Læderrens-spray er nem at bruge og kræver ikke nogen særlig teknik eller udstyr. Du skal blot sprøjte produktet direkte på læderoverfladen og tørre det af med en ren klud. Det anbefales at gentage processen regelmæssigt for at opretholde læderets sundhed og udseende. Når læderet er tørt, efterbehandles det med et plejemiddel, f.eks. Blue Hors Leatheroil Spray eller Blue Hors Golden Classic

Blue Hors Leather Oil Spray.

Læderolie spray er et uundværligt produkt, der bruges til at vedligeholde og beskytte læderudstyr som sadler, tøjler og støvler.

Leatheroil Spray absorberes let og giver smidigt læder med en glansfuld overflade, den fugter og plejer læderet og læderolie sprayen trænger ind i kroge, som ikke kan nås med klud og svamp. Læderolien er dybdevirkende og vandafvisende, da det skaber en barriere på læderets overflade, som ved regelmæssig brug kan være med til at forlænge levetiden på dit hesteudstyr af læder ved at forhindre, at det tørrer ud og revner. Leatheroil spray kan være med til at fremhæve læderets naturlige skønhed ved at tilføre glans og dybde til farven. Den kan også hjælpe med at reducere forekomsten af ridser og skrammer.

Generelt set er det at bruge læderolie på dit læderudstyr til heste et vigtigt skridt til at bevare dets kvalitet og levetid. Det hjælper med at holde læderet fugtet, beskyttet og ser godt ud i mange år fremover.

Leatheroil spray er let og lynhurtig at anvende. Læderet skal være rent før behandling. Til dette anbefaler vi Blue Hors Leather Cleaner

Blue Hors Golden Classic Læderfedt.

Som navnet indikerer, er det virkelig en klassiker, og med rette har produktet fået denne status. Golden Classic er en dybdevirkende læderfedt med bivoks, til behandling af alle læderprodukter. Den forlænger læderets levertid og holder det blødt og smidigt. Den er også yderst effektiv til at blødgøre gammelt, stift læder.

Du kan også med godt resultat bruge Golden Classic på din sofa eller læderstole.

Blue Hors Effekt

Effekt er et kvalitetsprodukt til læderpleje, med en unik blanding af ingredienser, der arbejder for at holde læderet blødt, smidigt og vandafvisende samt fremhæver farven på læderet. Effekt smitter ikke af og kan også anvendes til kunstlæder og gummi med perfekt resultat. Effekt kan bruges på sadler, trenser, støvler og alt andet læderudstyr, du har brug for at vedligeholde og beskytte. Produktet er meget drøj i brug og det er en sand helt i hjemmet også. Din sofa vil få et helt nyt liv efter brug

 Blue Hors Stable Intact

Nok vil vi gerne passe på vores støvler og sadler, men det er heller ikke helt populært hvis hesten gnaver inventaret i stykker. For at modvirke dette, har Blue Hors udviklet Stable Intact, som er en farveløs og lugtfri gel med bitter smag som forhindrer bidning i krybber, træværk og andet staldinventar. Særdeles effektiv p.g.a. sin ubehagelige smag. Vandafvisende, så kan også anvendes udendørs.

Blue Hors Leather Grip

Leather Grip er et helt nyt produkt i Blue Hors’ læderpleje serie, der giver læderet et bedre greb og følelsen af en mere effektiv kontakt mellem hest og rytter – uden brug af harpiks, som fedter meget, og tiltrækker virkelig meget støv og andet smuds. Leather Grip indeholder blandt andet Aloe Vera og glycerin som plejer læderet. Læderet beskyttes desuden mod solens stråler, gennem tilført UV-filter. Emballagen er smart og lommevenlig hvilket gør Leather Grip nem at medbringe over alt.